Jody

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Jody löytyi toisen koiran kanssa sidottuna lähellä Calahondaan vievältä tieltä. Jody oli hieman ujo tarhalla, mutta kultainen ja hyvin kiltti pieni koira. Laumassa se tulee hyvin toimeen kaikkien koirien kanssa ja pitää kovasti ihmisistä. Jody on syntynyt arviolta helmikuussa 2013 ja korkeutta sillä on vain 35 cm.

Jody adoptoitiin viime keväänä mutta sille joudutaan nyt etsimään uusi koti, koska edellisessä kodissa se haukkui jäätyään yksin.

Alkujännityksen jälkeen Jodysta on kotihoidossa kuoriutunut hellyyttävä ja rakastava koira. Jody on sisäsiisti ja helponoloinen tyttö. Se kiintyy nopeasti ihmisiin ja haluaisi kovasti olla kaikessa touhuissa mukana. Jody tarvitseekin jämäkät ja pitävät rajat ja esim oma paikka on sille hyvä turvapesä, jonne se on jo oppinut pyynnöstä menemään. Rajat tuovat sille turvallisuutta ja pitävät yksinhaukkumiset loitolla. Lisäksi huomiointia ei ole kotihoidossa ylenmäärin tarjolla.

Jody on erittäin oppivainen koira. Kotihoidossa sillä on seuranaan kolme isompaa haukkua. Jody tulee hyvin niiden kanssa toimeen ja ulkona pihassa ollaan jo leikitty yhdessä. Työpäivien aikana Jody on ollut koiraseurassa kotosalla ja käyttäytynyt hyvin. Jody jää rauhallisesti omaan petiin nukkumaan työpäivien ajaksi, myös yöt nukkuu hiljaa alakerrassa muitten koirien kanssa.

Jody osaa luoksetulon, paikka, istu, tassu, ole hyvä sekä omaan petiin -käskyt. Tämä tyttö on hyvin lojaali ja ihmisrakas ja sitä pystyy hyvin pitämään vapaana. Jody nauttii myös todella paljon kävelylenkeistä ja se kävelee kauniisti remmissä. Muiden koirien vastaantullessa ei lähde rähisemään vaan kiertää mieluummin kauempaa. Jody on ihana seurakoira.