Jowy

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Jowy on noin 2-vuotias uros Los Barrioksen tarhalta. Jowy oli todella stressaantunut kun se saapui Espanjan kotihoitoon, mutta on jo pikkuhiljaa rauhoittumaan päin.

Jowy lenkkeilee reippaasti ja oikein mielellään. Se leikkii mielellään yksin tai muiden kanssa. Jowy tulee iloisesti tervehtimään ihmistä, mutta tarvitsee vielä aikaa luottamuksen löytämiseen. Jowy on pieni n.30 cm korkea ja painaa n.7 kg. Jowylla on omaa tahtoa, joten se ei sovi ensimmäiseksi koiraksi.

 

Kotihoitajan kertomus Jowysta

Jowy on nyt ollut kotihoidossa 3 viikkoa. Ensimmäiset pari viikkoa meni sopeutuessa arkielämään ja Jowy oli hämillään kaikesta uudesta. Nyt hän jo tuntee kotihoitopaikan rutiinit ja tavat, on rauhallinen, luottavainen ja leikkisä poika. Uudet ihmiset ja paikat ovat vielä jännittäviä ja tällöin ilmenee stessikäyttäytymistä , joten uusiin tilanteisiin pitää Jowyn kanssa sopeutua rauhassa

Jowy on kultainen nuori poika joka on vielä pentumaisen kohelo ja höpsö. Jowi rakastaa ruokaa ja leluilla leikkimisestä. Hän nauttii kovasti rapsutuksista ja hieronnasta. Kaikki hoitotoimenpiteet sujuu mallikkaasti.

Jowy ulkoilee mielellään, aktiivinen pikkuinen kun on. Hän kuitenkin arastaa monia asioita ulkona, kuten vastaantulijat, autot, kova äänet jne. Jowy tykkää kävellä rauhallisilla teillä jossa voi rennosti nuuskia ja katsella ympärilleen. Jowy ei tämän vuoksi sovi kaupunkikoiraksi jossa on paljon meteliä ympärillä.

Jowy on ollut nätisti yksin kotona (koiralaumassa) työpäivän aikana. Mitään ei ole tuhottu ja nukkuu kun kotiin tullaan.  Sisäsiisteyttä ollaan paljon harjoiteltu ja on jo lähes sisäsiisti.

Jowy on oppivainen ja ihanan kiltti pieni poika. Näkisin sen mielellään turvallisen koirakaverin kanssa. Jowy on tullut toimeen kaikkien koirien kanssa.  Ei sovi pienten lasten perheeseen arkuuden vuoksi.

 

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.