Kira

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Kira on nuori ja reipas n.1-vuotias narttu Los Barrioksen tarhalla. Se on korkeudeltaan n. 40 cm.

Kotihoitajan kertomaa:

Kira tuli Suomeen 21.11. ja on kotihoidossa Helsingissä. Kira on vielä pentumainen, energinen ja hyppii ja touhottaa innostuessaan. Se rakastaa ihmisiä, niin aikuisia kuin lapsiakin. Hoitoperheessä on alakouluikäinen ja yläkouluikäinen lapsi, pienempien lasten kanssa Kira ei ole ollut tekemisissä. Kira on hellyydenkipeä ja rakastaa rapsutuksia sekä ihmisten vieressä köllöttelyä sohvalla.

Sisäsiisteyden harjoittelu on jo hyvällä mallilla vaikka vahinkoja vielä sattuukin jonkin verran. Valjaissa Kira kulkee hienosti, ei kisko, mutta varsinkin alkumatkasta menee innokkaasti eteenpäin. Toisia koiria Kira menisi mielellään tervehtimään ja muutaman nuoren koiran kanssa se on jo päässyt leikkimään. Hoitoperheessä on vanhempi narttukoira, jonka kanssa Kira tulee hyvin toimeen, mutta joka ei leiki, joten kotona Kira leikkiikin pehmoleluilla. Hauskaa Kiran mielestä on myös napata pyykkikorista tai tuolista sukkia tai t-paitoja ja juosta niiden kanssa karkuun. Kira on ollut yksin kotona koirakaverin kanssa enimmillään n. 5 tuntia eikä ole tehnyt mitään luvatonta sinä aikana. Kira on hoidossa omakotitalossa, jossa se reagoi ovikellon soittoon haukkumalla, myös innostuessaan se saattaa haukkua, mikään kova haukkuja se ei kuitenkaan vaikuta olevan. Hoitoperheen kissan kanssa Kira ei tule toimeen vaikka kissa onkin rauhallineni eli kissaperheeseen Kira ei sovi.

Kira vaikuttaa fiksulta ja nopeasti oppivalta tytöltä, jonka saa helposti motivoitua namien avulla.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt: Katri Ryynänen