Kitkat

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Kitkat löydettiin kadulta ja tuotiin Los Barrioksen tarhalle maaliskuussa 2018. Se on noin 4-vuotias ja 38 cm korkea podencotyyppinen tyttö.

Kitkat ujostelee uutta ihmistä tarhalla alkuun mutta jo hetken kuluttua se on sylissä nautimassa huomiosta. Kitkat tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja sillä olisikin hyvä olla uudessa kodissa koiraseuraa. Kitkat etsii kotia, jossa ymmärrettäisiin ujohkon koiran sielunelämää ja osattaisiin kasvattaa sen itseluottamusta sekä rohkaista sitä. Kitkatista saa ajan kanssa itselleen varmasti todella ihastuttavan perheenjäsenen.

Kotihoitajan kertomaa: Kitkat on kotioloissa reippaampi kuin sen ujo olemus tarhalla on antanut odottaa. Se on hienosti oppinut kotikoiran tavoille ja on lähestulkoon jo sisäsiisti. Se ei ole työpäivän aikana tuhoillut mitään eikä sillä ole eroahdistusoireita. Kitkat tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja se leikkii mielellään kotihoitopaikan energisen nartun kanssa, vaikka ei itse ihan niin vilkas olekaan. Kitkat on muiden koirien kanssa alistuva.

Kitkat rakastaa ihmisiä ja se mielellään pötköttelee kainalossa. Se kävelee mukavasti hihnassa mutta kovaääninen ja vilkas liikenne jännittää sitä, joten keskustakoiraksi se ei sovellu. Kitkat on herkkäsieluinen, lempeä ja helponoloinen tyttö, joka mutkattomasti sopeutuu uuteen pienen alkujännityksen jälkeen. Oman tutun porukan kanssa se matkustelee reippaasti ja liikkuu uusissa paikoissa. Kitkat viihtyy hyvin myös autossa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.