Kimi

Suomessa kotihoidossa - Young - Uros
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Kimi on n. vuoden ikäinen uros, jonka omistaja on hylännyt. Kimi on kultainen ja nöyrä ihmistä kohtaan, sekä nopea oppimaan, mutta on tällä hetkellä murrosiässä, joten se tarvitsee vielä vähän kouluttamista. Kimi sopisi ainoaksi koiraksi tai kiltin nartun kaveriksi. Koirapuistossa Kimi leikkii kaikkien kanssa. Tähän mennessä Kimi on ollut sisäsiisti. Ulkona kulkee suhteellisen nätisti hihnassa. Kimi on jonkun karvattoman rodun sekoitus, joten karvattomuudesta johtuen Kimi tarvitsee loppukesästä pitkälle kevääseen vaatteita ylleen, alkukesästä voi joutua suojaamaan auringolta ennen kuin iho ruskettuu. Hauska, persoonallinen pakkaus täynnä rakkautta!

Kimi on syntynyt 12.6.2018, se on n. 48cm korkea ja painaa n. 13kg.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Emme varaa tarhalla olevia koiria emmekä kotihoitokoiria odottamaan mahdollisen uuden omistajan lomamatkojen, työkiireiden, muuton tai muiden vastaavien päättymistä. Kotihoitokoiran adoptoijan on noudettava koiransa kotiin mahdollisimman pian. Kotihoitokoiria ei myöskään anneta kokeiluun mahdollisiin uusiin koteihin. Jos sinulla on tiedossa muutto tai matka, kysythän koiraa vasta sen jälkeen.

Kyselyt Saara Määttänen