Lara

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Lara adoptoitiin kauttamme noin vuosi sitten mutta nyt sille etsitään uutta kotia. Nykyinen koti kokee Laran liian aktiiviseksi eikä pysty tarjoamaan sille tarpeeksi tekemistä.

Lara on noin 2-vuotias mäyräkoiratyyppinen narttu Los Barrioksen tarhalta. Se on reipas, avoin ja utelias luonteeltaan. Sen korkeus on vain hiukan reilut 30 cm.

Lara etsii kotia, jossa voisi olla uros sille kaverina ja esimerkiksi pihamaata, jossa se voisi lenkkien lisäksi juoksennella ja purkaa energiaa. Lara pitää kovasti ihmisistä ja se on huomiohakuinen pusuttelija, jota on helppo motivoida herkuilla. Se voisi miellyttämishaluisena koirana sopia myös harrastukseen. Joka tapauksessa Laran tulevassa kodissa voisi olla vilskettä ja menoa, ja Lara varmasti mielellään olisi kaikenlaisessa menossa mukana.

Lara on ihmiselle nöyrä ja se uskoo helposti, kun sitä kielletään. Se on kuitenkin myös toimelias nuori koira, joka vielä kokeilee omia rajojaan. Sen vuoksi tapakasvatusta ja rajojen laittamista tarvitaan myös uudessa kodissa.

Muiden koirien kanssa Lara saattaa olla hallinnoiva mutta urosten kanssa se on tullut mukavasti juttuun. Lara ei tuhoile kotona yksinollessa mutta se edelleen harjoittelee sisäsiisteyttä, koska työpäivän aikana sille saattaa sattua vahinko.

Lara etsii kotia, jossa olisi koirakokemusta sekä aikaa ja halua liikunnallisen koiran kanssa touhuamiseen ja innostusta vaikkapa johonkin harrastukseen.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.