Lauri

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Lauri on löytynyt Marbellasta tunnelista ja se on tuotu Triplen tarhalle 5.3.2016. Lauri on karkeakarvainen podencotyttö, joka on luonteeltaan hellä ja erittäin ystävällinen. Tarhalla Lauri on ensimmäisten joukossa tulossa lähelle ihmistä hakemaan huomiota ja se nojautuu ottamaan rapsutuksia vastaan. Lauri tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja se kulkee suuressa koiralaumassa kuin kala vedessä. Aivan ihastuttava persoona! Laurin mahdollisesta riistavietistä ei tarhalla tutustumisen perusteella saa osviittaa. Nuoresta iästään huolimatta Lauri ei tarhalla vaikuta ylienergiseltä. Lauri on syntynyt arviolta maaliskuussa 2015 ja se on noin 47 cm korkea narttukoira.

Kotihoitajan kertomaa: Lauri-tyttö, uudelta nimeltään Stella, tuli meille kotihoitoon 19.8. Stella on ihana ja hellyyttävä nuori neiti, joka rakastaa ihmisiä. Aluksi hieman arka tyttö on muuttunut reippaaksi ja uteliaaksi ja tervehtii vieraitakin runsailla pusuilla ja hännänheilutuksilla.

Stella on kotihoidossa tavannut vain uroskoiria, joiden kanssa on tullut erinomaisesti toimeen. Kotihoitopaikassa asuva uroskoira on paras leikkikaveri. Nuoresta iästään huolimatta ei ole mikään höselö vaan osaa ottaa myös rauhallisesti ja tykkää makoilla sohvalla ihmisen vieressä.

Ulkona Stella kävelee nätisti remmissä. Ei hauku muille koirille vaan ohittaminen sujuu hienosti. Riistaviettiä löytyy jonkin verran ja podencomaiseen tapaan innostuu kauheasti kun näkee jäniksen tai oravan. Ei ole kiinnostunut kerrostalon äänistä eikä ole pahemmin haukkunut. Stella vaikuttaa jo oppineen sisäsiistiksi. Koirakaverin kanssa kotona olo ilman ihmistä on sujunut tosi hyvin eikä ole osoittanut eroahdistuksen merkkejä. Kaikin puolin aivan mahtava koira! Stellan suhtautumista kissoihin ei ole testattu.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.