Leila

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Leila löytyi kadulta juoksentelemasta. Sillä ei ollut mikrosirua eikä kukaan ole sen perään kysellyt. Leila pääsi Podenco Friendsien turvapaikkaan odottamaan omaa kotiaan. Leila on arviolta 2-vuotias ja noin 38 cm korkea narttupodenco.

Kotihoitajan kertomaa: Leila tuli meille kotihoitoon 5.5. Aluksi ujo ja arka Leila on reipastunut viikon kotihoidossa olon jälkeen huomattavasti ja rakastaa ihmisen läheisyyttä ja rapsutuksia.

Ulkona Leila kävelee remmissä hienosti. Jänikset ja oravat ovat aiheuttaneet ihmetystä ja niitä olisi Leilan mielestä kiva lähteä jahtaamaan. Kovat äänet ja pelottavat asiat (isot rekat, polkupyörät ja vilkkaat autotiet) ovat vielä vähän jännittäviä ja vaativat totuttelua. Kaikki tarpeet tulevat hienosti ulos ja kotihoidossa Leila on ollut täysin sisäsiisti.

Hoitotoimenpiteet, kuten pesu ja kynsien leikkuu ovat sujuneet mallikkaasti. Pesemistä Leila aluksi jännitti, mutta antoi sen silti tehdä kiltisti. Leila on myös jäänyt hienosti kotiin meidän kahden oman koiran kanssa eikä eroahdistukseen viittaavia merkkejä ole ollut. Leila ei myöskään ole tuhonnut kotihoidossa mitään.

Aluksi Leila oli levoton sisällä ja seurasi ihmistä ja jokaista liikettä, mutta nyt malttaa jo mennä esimerkiksi nukkumaan rauhassa toiseen huoneeseen. Edelleen on hieman varautunut ja seuraa tapahtumia, mutta koko ajan rentoutuu enemmän.

Aamuisin Leila tykkää tulla sänkyyn pussailemaan ja kaivautuu syvälle peiton alle ihmisen viereen. Tulee myös hienosti toimeen muiden koirien kanssa, kotihoidossa Leilan kavereina on uros ja narttu. Ei ole ollut yhtään dominoiva toisia koiria kohtaan, päin vastoin väistää toista herkästi. Leila on suloinen ja rakastava koira, joka todella ansaitsee itselleen maailman parhaan kodin.

Leila asui ennen Suomeen saapumista Podenco Friends -nimisessä pienessä turvapaikassa Espanjassa Alicanten läheisyydessä. Espanjan Katukoirat on aloittanut yhteistyön Podenco Friendsien kanssa. Lisää tietoa turvapaikasta löytyy sivustoltamme Tarhat-osiosta sekä Podenco Friendsien Facebook-sivuilta.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.