Lila

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Lila on adoptoitu Triplestä pienenä pentuna ja nyt nelisen vuotta myöhemmin se palautettiin. Omistajat kertoivat muuttavansa Englantiin. Lila on syntynyt arviolta lokakuussa 2012 ja se on vain noin 37 cm korkea podencotyttö. Lila on tällä hetkellä tarhalla surullisen oloinen ja hiljainen. Se tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen ja pitää ihmisistä mutta tarvitsee hetken tottuakseen rajusti muuttuneeseen tilanteeseen. Lila jätettiin tarhalle 22.6.2016.

Kotihoitajan kertomaa: Lila on hauska, iloinen ja leikkisä koira. Se tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan muiden koirien kanssa ja on ollut sisäsiisti alusta asti. Lila touhuaa lelujen kanssa ja puruluut maistuvat myös sille. Se leikkii mielellään ihmisten ja koirien kanssa ja rakastaa, että sitä huomioidaan, ehkä vähän liikaakin. Lilaa ei kannata liikaa huomioida, koska liiallisuuksiin menemisen huomaa siitä, että se saattaa alkaa komennella.

Lila kävelee melko hyvin remmissä, vetää vain vähän. Ei pelkää liikennettä eikä hissiä. Se on myös matkustanut raitiovaunussa ja tykkäsi katsella ikkunasta ulos. Se haluaa mielellään moikata muita koiria lenkillä ja saattaa haukahdella vastaantulevalle koiralle, etenkin jos toinen koira aloittaa haukahtelun. Lila on kotihoidossa kerrostalossa eikä se ole erityisen haukkuherkkä, mutta saattaa yhtyä toisen koiran kanssa kuoroon. Rapusta kuuluviin ääniin Lila ei reagoi.

Lila on nyt ollut nätisti kotona työpäivien ajan koiraseurassa. Lila on ollut hiljaa kotoa lähtiessä, kun se ei pääse eteiseen aamulla ja silloin se menee omalle paikalleen. Lila antaa hienosti käsitellä itseään ja syö nappuloita hyvällä ruokahalulla. Lila pitää kovasti lapsista ja soveltuisi hyvin perhekoiraksi.