Lilly

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Koti on löytynyt!

Lilly on löydetty San Pedrosta rannalta, jossa se oli harhaillut jo useampia viikkoja. Lilly on sydämellinen, ystävällinen ja tarhaoloissa rauhallinen narttukoira. Koiralaumassa Lilly on sosiaalinen ja sopeutuvainen eikä tee itsestään juurikaan numeroa. Ihmisiä se vielä hieman jännittää, mutta tulee luokse ja ottaa mielellään vastaan rapsutuksia ja huomioita. Lilly on arviolta 2-vuotias ja korkeutta sillä on noin 55 cm.

Kotihoitajan kertomaa: Lilly on sopeutunut pieneen, kahden oman koiran laumaamme, tosi hienosti. Lillystä on tullut utelias, leikkisä ja reipas koira, joka kohtaa uusia asioita enemmän innokkaasti kuin arastellen.

Ulkona Lilly liikkuu remmissä hienosti, eikä juurikaan vedä. Se menee jo reippaasti haistelemaan uusia hajuja ja tutkimaan paikkoja. Metsässä liikumme fleksin kanssa ja Lilly tutkii mättäitä innoissaan. Olemme löytäneet ihanan yhteisen leikin; Lilly rakastaa noutaa palloa ja keppejä ja ymmärsi leikin tarkoituksen muutaman toiston jälkeen. Palloleikit ovat ehkä parasta tällä hetkellä koiran elämässä. Lilly on myös kokonaan sisäsiisti.

Kotona ruoka maistuu ja maha ei ole reagoinut mihinkään uuteen ruoka-aineeseen. Ruokailut sujuvat rauhallisesti ja koirat kunnioittavat toistensa ruokarauhaa. Lilly jyrsii mielellään oikeita luita ja kantaa niitä aarteinaan sohvalle lelujen, sukkien ja muiden aarteidensa sekaan. Meillä on 9-vuotias poika, josta Lilly pitää kovasti. Hän menee pojan viereen silitettäväksi eikä pelästy lapsen koviakaan ääniä tai nopeita liikkeitä. Sijoittuminen lapsiperheen koiraksi ei ole poissuljettu ajatus, jos lapset ovat jo hieman isompia.

Pääsimme myös tutustumaan hevosiin, lampaisiin ja haistelemaan kissaa. Kissaankin tutustuminen meni hienosti ja rauhassa vaikka vähän jännittikin. Eli Lilly voisi sopia myös kissaperheen koiraksi! Eilen kävelyllä ihailimme sorsia ja Lilly seurasi niiden uintia rauhallisesti ja kävi vähän uittamassa tassujakin vedessä. Lilly on nuori ja energinen koira, josta saa loistavan harrastuskaverin niin lenkeille kuin vaikka agilityyn tai rallitokoon. Se on miellyttämishaluinen ja nopea oppimaan uusia asioita. Se on myös hyvin huumorintajuinen ja hauska touhutessaan ja leikkiessään.

Ihmisiä kohtaan Lilly on utelias ja jo uskalias menemään tutustumaan uusiin ihmisiin. Se on hyvin hellä ja jopa herkkä antaessaan suukkoja ja haleja. Autoilu on myös kivaa hommaa, eikä Lilly voi huonosti autossa vaan lähtee reissuun aina mielellään.