Lulu

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Lulu on pieni narttukoira Los Barrioksen tarhalla.  Lulu on tuotu tarhalle toisen vanhemman nartun kanssa, jonka arvellaan olevan Lulun äiti. Lulu on mukava pieni koira, mutta se on tarhalla peloissaan ja tukeutuu äitiinsä ja seuraa sitä kaikkialle. Lulu viihtyy hyvin vapaaehtoisten sylissä hellittävänä. Lulun tulevassa kodissa olisi hyvä olla reipas koirakaveri odottamassa. Lulu on arviolta 3-4 vuotias. Se on n.30 cm korkea ja painaa n.6 kiloa.

Kotihoitajan kertomaa: Lulu on kotihoidossa reipastunut huomattavasti. Lulu on erittäin ihmisrakas ja hellyydenkipeä koira ja se viihtyisikin kotihoitajan sylissä rapsuteltavana vaikka koko ajan. Yksin olemista ollaan kotihoidossa harjoiteltu ja Lulu on jo oppinut, ettei kotihoitajaa tarvitse jatkuvasti seurata ja osaa olla yksin (koiraseurassa) työpäivien ajan. Lulu ei juurikaan arastele vieraitakaan ihmisiä, vaan menee mielellään tekemään tuttavuutta vastaantulijoiden kanssa.

Lulu on innokas lenkkeilijä ja etenkin metsäkävelyt ovat Lululle mieluisia. Koirapuistossa juoksemista ja leikkimistä Lulu rakastaa. Lulu tulee hyvin toimeen toisten pienten koirien kanssa. Isoja koiria Lulu pelkää. Lulu on melko aktiivinen, kuten nuoret koirat yleensäkin, ja kaipaa paljon tekemistä, mutta osaa myös hienosti rauhoittua. Yöt Lulu nukkuu rauhassa kotihoitajan ja hoitopaikan toisten koirien vieressä. Lulu on jo oppinut lähes sisäsiistiksi, vahinkoja käy enää satunnaisesti. Hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin, kynsien leikkaamista Lulu jännittää, mutta sitä harjoitellaan.

Lululla on omaa tahtoa ja se tarvitsee selkeät rajat. Se elää nyt laumassa, jossa on narttuja mutta sopisi todennäköisesti parhaiten elämään leikkisän ja nuorekkaan poikakaverin kanssa.

Ulkona Lulu haukkuu välillä vastaantuleville koirille. Lululta löytyy myös metsästysviettiä ja etenkin lintuja ja oravia Lulu tahtoisi jahdata.
Vietti ei kuitenkaan vaikuta siltä, että Lulu tahtoisi lähteä ajohommiin, joten vapaanapito voi hyvinkin olla mahdollista, kunhan luoksetulo on opetettu vahvaksi. Sisällä Lulu ei hauku, vaikka ulkoa tai naapurista kuuluisi meteliä.
Lululle sopisi parhaiten koti, josta löytyy reipas ja leikkisä pieni koirakaveri. Lulua ei adoptoida pienten lasten perheeseen

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.