Lutie

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Lutie on adoptoitu kauttamme lokakuussa mutta sille joudutaan nyt etsimään uusi koti, koska perheen narttukoira ei yrityksestä huolimatta hyväksy Lutieta.

Lutie on löydetty monen muun koiran tapaan ilman mikrosirua. Se on söpö pieni podencotyyppinen poika, joka pitää ihmisistä kovasti ja nauttii huomiosta häntäänsä heiluttaen. Lutie tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on luonteeltaan leikkisä. Poika on noin 43 cm korkea ja se on syntynyt arviolta marraskuussa 2012.

Kotihoitajan kertomaa: Lutie on sujahtanut mutkattomasti kotihoitopaikan koiralauman viidenneksi jäseneksi. Se on erittäin kiltti ja tottelevainen poika, joka tykkää, kun saa käpertyä nokosille oikein lähelle ihmistä. Yöt Lutie nukkuu rauhallisesti mieluiten kainalossa.

Lutiella on lempeä ja ystävällinen luonne. Siinä on myös ihastuttavaa ja podencoille tyypillistä herkkyyttä sekä pieni ripaus ujouttakin. Upea persoona! Lutiella on jonkin verran riistaviettiä mutta aidatulla pihamaalla se pysyy hyvin. Poika vaikuttaa myös olevan sisäsiisti. Lutiella on kyltymätön ruokahalu ja sen painonhallinnassa täytyy olla tarkka, koska se söisi miten paljon tahansa. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat hienosti.

Työpäivien ajan Lutie on ollut siivosti muiden koirien kanssa. Se ei hauku eikä tuhoile paikkoja. Lutie on virkeä ja aktiivinen lenkkeilijä ja se pitää metsässä liikkumisesta kovasti. Lutiella on hauskoja tapoja. Se ”hymyilee” innostuessaan ja siristelee söpösti silmiään, kun sille antaa huomiota. Suhtautumisesta kissoihin ei ole tietoa. Lutie on kotihoidossa Kirkkonummella ja siihen voi tulla tutustumaan sovitusti. Lutieta, kuten muitakaan koiria, ei anneta mahdolliseen uuteen kotiin kokeiltavaksi.