Marbe

Kodin saaneet - Senior - Uros
Adoptoitu Pieni

Marbelle on löytynyt koti! 

Marbe on ihastuttava ja helponoloinen uroskoira. Marbe tuli samasta kodista kolmen muun koiran kanssa, mutta nyt niiden omistaja on vakavasti sairas ja kaikille koirille joudutaan etsimään uudet kodit. Marbe on noin 9-vuotias ja 30 cm korkea. Koiralaumassa Marbe on sosiaalinen, eikä provosoidu suuresta koiramäärästä vaan käyttäytyy sosiaalisesti.

Kotihoitajan kertomaa: Marbe, kutsumanimeltään Markku, on osoittautunut reippaaksi ja sosiaaliseksi herraksi. Lenkillä Markku on hyvin reipas ja lähteekin innoissaan ulkoilemaan. Ulkoillessa Markku viipottaa helposti itseään isompien koirien kanssa sulassa sovussa. Koirapuistossa käyminen on sujunut ongelmitta myös.

Kotioloissa Markku on rauhallinen, intoa toki piisaa ruoka-aikaan. Kotihoitoperheen kolme kissaa eivät ole aiheuttaneet jännitystä, mutta Markku on fiksu ja ymmärtää perääntyä, jos kissa esimerkiksi sähisee.

Markku on myös tehnyt tarpeensa tunnollisesti ulos muutamaa vahinkoa lukuunottamatta. Työpäivien aikana vahinkoja ei ole kuitenkaan tapahtunut eikä Markku ole haukkunut tai vinkunut yksin jäädessään. Hoitotoimenpiteisiin Markku suhtautuu tyynesti: peseminen, harjaus ja kynsien leikkuu on helppoa.

Luonteeltaan Markku on ystävällinen ja tarvittaessa vähän napakka.