Mariposa

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Mariposa on löytynyt rannalta lähellä Marbellaan ja sillä ei ollut löydettäessä mikrosirua. Se on nyt Triple A tarhalla. Mariposa on leikkisä ja sosiaalinen pieni narttukoira, joka tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa.  Sen arvioitu syntymäaika on tammikuussa 2017 ja se on n.32 cm korkea ja painaa n.5 kiloa.

Kotihoitajan kertomaa:

Mariposa on suloinen, ilmeikäs ja oivaltava nuori tyttö, joka ottaa hienosti kontaktia. Se on aktiivinen, utelias ja pentumaisen leikkisä. Mariposa on avoin vieraita kohtaan ja tykkää pusutella.  Siinä on myös sirkuskoiran piirteitä, kun se kipuaa kaulan ympärille eläväksi puuhkaksi tai tekee koirien ”joogaliikkeitä”.

Mariposa kulkee nätisti hihnassa, kunhan muistaa sen uteliaisuuden ja kiinnostuksen. Mariposa on kuitenkin välillä vielä pentumaisen höhelö, joten vapaana sitä ei voi pitää.

Kun tulen kotiin kaupungilta, Mariposa jaksaa odottaa nätisti takin ja kenkien riisumista ja ottaa kontaktia vasta luvan saatuaan. Se jaksaa myös hienosti viihdyttää itseään, kun teen töitä kotitoimistossa. Mutta rauhassa olemisen vastapainoksi se kaipaa kunnon ulkolenkkejä ja leikkiä. Mariposa tykkää istua hetken höyrysaunassa. Suihkuttaminen ei ole kivaa, mutta sekin kestetään.  Pienempi ravan pesu jaloista käy kätevästi pesuhuoneen lavuaarissa.

Mariposan syö reippaasti ja sen herkkua ovat puruluut. Ruoka kongista maistuu erityisen hyvältä. Mariposa tajusi pian, että korkeus auttaa kongin tyhjentämisessä ja alkoi pudotella kongia nojatuolista! Ruoka levisi mukavasti ympäri lattiaa ja se oli helppo käydä noukkimassa sieltä tarkasti.
Tullessaan Mariposa ei ollut sisäsiisti, mutta oppi nopeasti. Nykyisin lorahdukset ovat harvinaisia vahinkoja. Mariposa ei hauku, kun on yksin kotona, mutta välillä iltaisin ilmoittaa, jos joku kävelee ulkona.

Luulen, että se soveltuisi kotikoiran lisäksi hienosti esimerkiksi harrastuskoiraksi agilityyn, koska se ottaa hyvin kontaktia, on aktiivinen, notkea ja nopea.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.