Marlene

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Marlene löytyi Marbellasta eikä sillä ollut mikrosirua. Marlene on kultainen ja kiltti tyttö, joka oli alkuun aika hiljainen tarhalla, mikä on täysin luonnollinen reaktio elämänmuutokseen. Marlene pitää ihmisistä ja ottaa mukavasti kontaktia ja se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Marlene on noin 56 cm korkea ja syntynyt arviolta maaliskuussa 2016.

Kotihoitajan kertomaa:

Marlene on kotona rauhallinen ja kiltti nuorukainen, mutta ulkona muiden kanssa leikkiessä vauhtia kyllä riittää, joten aktiviteettejä ja liikuntaa tulee olla riittävästi. Marlene on vahvasti oman perheen koira ja pitää myös isommista lapsista . Marlene on erittäin älykäs, ja oppii nopeasti asioita. Se on ollut myös sisäsiisti.
Marlenella ei juurikaan ole metsästysviettiä ja sillä ei ole luokse tulon kanssa ongelmia. Marlene on ollut paljon kotihoitajan mukana tallilla ja yhteiselo hevosen parissa sujuu hyvin.
Marlene rakastaa osallistua perheen puuhiin ja viettää illalla aikaa kainalossa sohvalla. Se tulee hyvin toimeen kokoistensa koirien kanssa tutustuttuaan ensin. Pienemmät koirat saattavat vauhdissa jäädä jalkoihin. Marlene viihtyy myös todella hyvin ainoana koirana.