Mary

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Mary on löytynyt toisen koiran kanssa ja sen uskotaan olevan Maryn poika. Mary on tarhalla nöyrän ja alistuvan oloinen mutta se on hyvin ystävällinen ihmisille ja muille koirille. Meluisa ja pelottava tarha ei ole Maryn paikka ja sen olisi tärkeää päästä nopeasti omaan kotiin. Mary on syntynyt arviolta syyskuussa 2012 ja se on vain noin 39 cm korkea narttukoira.

Kotihoitajan kertomaa: Mary on rauhallinen ja iloinen hännänheiluttaja. Kun se huomaa, että sitä katsotaan, niin hänta ”vispaa”, kunnes kääntää katseen pois. Mary rakastaa rapsutuksia ja sitä voisi rapsuttaa 24h päivässä. Ja kun tulee vieraita niin heiltäkin pyytää rapsutuksia. Ja jos pääsee syliin, se on ikionnellinen.

Mary on ollut yhtä vahinkoa lukuun ottamatta ollut sisäsiisti. Se osaa olla muun lauman kanssa työpäivät nätisti kotona. Ruoka maistuu Marylle hyvin, ja se on saanut kuivamuonaa kotihoidossa.

Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat helposti, ja tietysti Mary rakastaa kun sitä harjataan. Lenkillä se kävelee rauhallisesti eikä hauku vastaantuleville koirille, pysähtyy välillä miettimään tai nuuskimaan jotain kiinnostavaa. Kaupungin melu ei juurikaan häiritse.

Mary pelkää isoja ja vilkkaita koiria. Ulkona se ei välitä muista koirista eikä haukuskele vastaantuleville. Mary olisi iloinen, jos saisi olla ainoa koira tai jos mahdollinen koirakaveri olisi pieni ja rauhallinen.