Megara

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Megara löytyi Nueva Andaluciasta, Marbellan alueelta eikä sillä ollut mikrosirua. Megara on nuori podencotyyppinen tyttö, joka oli alkuun tarhalla arka johtuen suuresta elämänmuutoksesta. Megara on nyt jo reipastunut ja se pitää todella paljon ihmisen tarjoamasta huomiosta, jota se häntä vispaten pyytelee lisää. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Megara on vielä nuori ja sille etsitään kotia, jossa kärsivällisesti jaksettaisiin kasvattaa nuorta podencoa. Megara on noin 45 cm korkea ja syntynyt arviolta huhtikuussa 2018. Megara tuotiin Triplen tarhalle 22.12.2018.

Kotihoitajan kertomaa: Megara on reipas, iloinen ja peloton tyttö. Se on kotihoidossa kerrostalossa ja vilkkaassa kaupunkiympäristössä ongelmitta.

Ulos lähtiessä tyttö innostuu paljon, mutta on oppinut jo nyt että panta ja hihna laitetaan vasta kun istuu tai seisoo paikallaan. Megara rakastaa juosta koirapuistossa, ja tulee siellä jo hienosti käskystä luo vaikka jopa kesken leikin. Megaralla on miellyttämisenhalua ja sitä on helppo opettaa.

Megara on oppinut hienosti talon rutiineihin, mutta tylsistyy hieman yksin jäädessään – minkä tahansa nuoren koiran tavoin. Tähän on nyt auttanut esimerkiksi tyhjät talouspaperirullat, joita saa rauhassa järsiä. Megara uskoo hyvin kieltoja.

Megara pitää todella paljon rapsutuksista ja on kova tyttö pussailemaan. Häntä heiluu aikalailla taukoamatta, myös väsyneenä.

Megara etsii aktiivista kotia, koska sen täytyy podencoille tyypilliseen tapaan päästä juoksentelemaan puistossa tai muualla turvallisella alueella. Megaraa ei ole pidetty vapaana toistaiseksi, koska kaupunkiympäristössä sen opetteleminen ei ole mahdollista. Megara on sisällä tosi rauhallinen ja tykkää makoilla lähellä ihmisiä tai muita koiria. Ulkona jaksaa lenkkeillä paljon.

Megara on tosi sopeutuvainen, tasapainoinen, kiltti ja fiksu koira. Koirakaverista tuntuu tykkäävän myös paljon ja sille etsitäänkin ensisijaisesti kotia, jossa olisi kaveri valmiina odottamassa. Megara pitää myös kaikista ihmisistä ja on todella avoin uusia ihmisiä kohtaan.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Emme varaa tarhalla olevia koiria emmekä kotihoitokoiria odottamaan mahdollisen uuden omistajan lomamatkojen, työkiireiden, muuton tai muiden vastaavien päättymistä. Kotihoitokoiran adoptoijan on noudettava koiransa kotiin mahdollisimman pian. Kotihoitokoiria ei myöskään anneta kokeiluun mahdollisiin uusiin koteihin. Jos sinulla on tiedossa muutto tai matka, kysythän koiraa vasta sen jälkeen.