Megara

Suomessa kotihoidossa - Young - Narttu
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Megara löytyi Nueva Andaluciasta, Marbellan alueelta eikä sillä ollut mikrosirua. Megara on nuori podencotyyppinen tyttö, joka oli alkuun tarhalla arka johtuen suuresta elämänmuutoksesta. Megara on nyt jo reipastunut ja se pitää todella paljon ihmisen tarjoamasta huomiosta, jota se häntä vispaten pyytelee lisää. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Megara on vielä nuori ja sille etsitään kotia, jossa kärsivällisesti jaksettaisiin kasvattaa nuorta podencoa. Megara on noin 45 cm korkea ja syntynyt arviolta huhtikuussa 2018. Megara tuotiin Triplen tarhalle 22.12.2018.

Kotihoitajan kertomaa: Megara oli tosi reipas jo Suomeen saapuessa, mutta on vielä reipastunut tosi paljon viikossa. Enää ei pelota, kun ihmiset nousevat tuolilta ja ruuanlaittoakin seurataan jaloissa toisen huoneen sijaan.

Ulos lähtiessä tyttö innostuu paljon, mutta on oppinut jo nyt että panta ja hihna laitetaan vasta kun istuu tai seisoo paikallaan. Megara rakastaa juosta koirapuistossa, ja tulee siellä jo hienosti käskystä luo vaikka jopa kesken leikin.

Megara on oppinut hienosti talon rutiineihin, mutta tylsistyy hieman yksin jäädessään – minkä tahansa nuoren koiran tavoin. Tähän on nyt auttanut esimerkiksi tyhjät talouspaperirullat, joita saa rauhassa järsiä. Megara uskoo hyvin kieltoja.

Megara pitää todella paljon rapsutuksista ja on kova tyttö pussailemaan. Häntä heiluu aikalailla taukoamatta, myös väsyneenä.

Megara etsii aktiivista kotia, koska sen täytyy podencoille tyypilliseen tapaan päästä juoksentelemaan puistossa päivittäin. Megara on sisällä tosi rauhallinen ja tykkää makoilla lähellä ihmisiä. Ulkona jaksaa lenkkeillä paljon. Megara on tosi sopeutuvainen, tasapainoinen, kiltti ja fiksu koira. Haukkuvan en ole kuullut Megaran kertaakaan, mutta ihania äänellisiä haukotuksia sen sijaan. Koirakaverista tuntuu tykkäävän myös paljon ja sille etsitäänkin ensisijaisesti kotia, jossa olisi kaveri valmiina odottamassa.

Megara on kotihoidossa Helsingissä ja siihen voi tulla sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt: Tiina Salumäki