Mino

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Mino löytyi Gualdaminan alueelta ja sillä on siru, joka ei ole espanjalainen, joten sen omistajaa ei ole pystytty jäljittämään. Mino vaikuttaa rauhalliselta luonteeltaan, mutta tarhalla se on ollut onneton eikä ole halunnut syödäkään. Mino käy mielellään kävelyillä, mutta muuten se on surullinen jouduttuaan tarhalle. Minon arvioidaan syntyneen lokakuussa 2008 ja se on noin 33 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa:

Mino tuli meille kotihoitoon 19.11. Suloinen Mino oli alussa hyvin arka ja pelkäsi kovasti etenkin miehiä.

Muutaman päivän jälkeen se alkoi kuitenkin jo vähän rentoutua ja osoittamaan kiinnostusta ihmisiä kohtaan. Nyt se tuleekin mielellään rapsutettavaksi ja tykkää olla ihmisen lähellä. Toisaalta se oleskelee mielellään myös yksin eikä ole riippuvainen jatkuvasta huomiosta.

Mino on joka päivä on tullut reippaammaksi ja uteliaammaksi. Miehiä ja vieraita ihmisiä pelkää kuitenkin edelleen jonkin verran.

Kotihoidossa Mino on ollut täysin sisäsiisti. Ulkona kävelee reippaasti hihnassa eikä rähise muille koirille. Sateesta ja kylmästä Mino ei oikein välitä eikä mielellään lähde silloin lenkille.

Meidän oman uroskoiran kanssa Mino on tullut ihan hyvin toimeen, mutta leikkiä ei poikien välille ole pahemmin syntynyt. Mino tykkääkin olla mielummin ihmisen lähellä kuin toisten koirien ja leikkii hienosti yksin leluillaan. Toisinaan on vähän mustasukkainen ihmisen huomiosta ja saattaa omia ihmistä helposti. Kuuuntelee kuitenkin hyvin kun kieltää.

Kerrostalon äänistä Mino ei ole ollut kovin kiinnostunut, mutta välillä on yhtynyt haukkuun toisen koiran aloittaessa. Eroahdistuksesta ei ole näkynyt merkkejä vaan on alusta asti jäänyt hienosti yksin kotiin.

Mino sopii hyvin myös ainoaksi koiraksi

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.