Nestor

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Nestor löytyi hylättynä Marbellan lähistöltä jo kolme vuotta sitten ja se on nyt joutunut varttumaan suurella koiratarhalla. Valloittava poika, joka todella jo ansaitsisi oman loppuelämän kodin. Nestor on syntynyt arviolta tammikuussa 2012 ja se on vain noin 43 cm korkea. Nestor on tuotu Tripleen lokakuussa 2013.

Kotihoitajan kertomaa: Nestor rakastaa ihmisiä ja se nauttii saamastaan huomiosta. Se tervehtii vieraitakin pusuilla ja hännänheilutuksilla. Kadullakin sen tekisi mieli mennä tervehtimään vastaantulevia ihmisiä, joten erittäin ihmisystävällisestä pojasta on kyse. Nestor on myös pentumainen ja melko vilkas mutta osaa ottaa rauhallisesti välillä ja mennä omalle paikalleen.

Nestor leikkii paljon leluilla, heittelee niitä ja pureskelee mutta ei tuhoa niitä tahallisesti. Kotihoitopaikassa tulee kahden nartun kanssa hyvin toimeen. Autossa Nestor matkustaa rauhallisesti.

Nestor rakastaa ulkona olemista ja hihnassa kulkeminenkin alkaa jo sujua alkua paremmin mutta vaatii vielä jonkun verran harjoittelua. Nestor on kotihoidossa kerrostalossa eikä se ole ole kiinnostunut kerrostalon äänistä eikä ole pahemmin haukkunut sisällä.

Nestor harjoittelee parhaillaan hoitotoimissa rauhoittumista. Se vaikuttaa jo oppineen sisäsiistiksi. Ihana, reipas poika, josta saa mukavan sekä liikunnallisen ystävän itselleen.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.