Niebla

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Niebla on pieni narttu Los Barrioksen tarhalta. Niebla oli kotihoidossa Espanjassa odottamassa pääsyä Suomeen omaan kotiin. Se on arviolta n. 8-vuotias. Niebla painaa vain n. 4 kiloa.

Kotihoitajan kertomaa:

Niebla on 4 kiloa rakkautta, elämäniloa ja tarmoa. Se on ollut nyt kaksi viikkoa meillä kotihoidossa ja ihastuttanut jokaisen hänet tavanneen. Niebla rakastaa yli kaiken nukkua sikeästi kainalossa tassut kohti kattoa, mutta jos jotain kotona tapahtuu se on heti paikalla osallistumassa. Niebla tykkää myös lenkkeillä ja kipittää määrätietoisesti eteenpäin. Se ei juurikaan välitä muista koirista, mutta kaikki ihmiset se ottaa vastaan häntä vinhasti heiluen. Toisen kotihoitokoiramme kanssa Niebla on leikkinyt, mutta rajuista leikeistä se ei pidä ja lopettaa leikin napakasti ärähtämällä. Pehmolelujaan se kurittaa hurjana itsekseen.

Nieblan silmissä todettiin kaihi, mutta sitä ei arjessa toistaiseksi huomaa lainkaan. Se ei arkaile uusia paikkoja, mutta esimerkiksi autoilu on vielä vähän outoa ja piipittää sylissä. Se on kuitenkin aina valmiina lähtemään mukaan, mutta jää myös tyytyväisenä kotiinkin työpäivän ajaksi.
Niebla ansaitsisi vielä kaikkien koettelemusten jälkeen oman pysyvän kodin loppuelämäkseen.

Niebla on kotihoidossa Helsingissä ja sitä voi tulla sovitusti tapaamaan.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt: Lea Pulkkinen