Nina

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Nina on suomalaisperheen yksityisesti Espanjasta adoptoima pieni narttukoira. Perhe ei kuitenkaan voi enää pitää Ninaa. Koira on siirtynyt yhdistyksen haltuun ja etsimme sille uutta kotia.

Nina on noin 2-vuotias ja vain 30 cm korkea ilopilleri. Se tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan muiden koirien kanssa ja viihtyy myös koirapuistossa. Nina on sisäsiisti mutta harjoittelee vielä ulos pyytämistä. Yksin (koiralaumassa) kotona ollessa ei ole tehnyt tuhoja. Nina rakastaa autossa matkustamista ja on innokas ulkoilija. Nina ohittaa hienosti muita koiria lenkillä. Kotiinpäin askel aina tihenee innostuksesta. Nina syö reippaasti ja on nopea oppimaan uusia asioita. Se osaa jo peruskäskyjä ja on mökillä ollut onnistuneesti vapaana.

Nina on perusolemukseltaan ujo ja hiukan epävarma nuori koira. Se tarvitsee ehdottomasti rajoja ja rakkautta sopivassa suhteessa sekä omistajan, johon se voi luottaa. Uusissa tilanteissa Nina on hiukan varauksellinen mutta menee hetken päästä rohkeasti tutustumaan, kun sitä ei painosteta. Kun Nina innostuu, se hymyilee koko hammasrivistöllään ja Nina on muutenkin oikea kainaloinen. Nina on mahtava seurakoira, joka mielellään toivoisi reipasta koirakaveria. Ninan tulevalta omistajalta toivotaan myös aiempaa koirakokemusta.