Olly

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Olly on löydetty Marbellasta ja sillä ei ollut löydettäessä mikrosirua. Ollyn pitkä turkki oli hirvittävässä kunnossa ja se piti leikata ihan lyhyeksi. Olly antoi hyvin trimmata turkkinsa. Olly rakastaa ihmisiä ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Olly on syntynyt arviolta kesäkuussa 2016 eli on vain n.vuoden ikäinen. Olly on n.28 cm korkea ja painaa n.8 kiloa. Olly oli kotihoidossa Espanjassa ennen Suomeen saapumista.

Kotihoitajan kertomaa: Olly on ollut kotihoidossa Helsingissä nyt viikon (23.8.) ja kotiutunut hyvin. Olly on reipas ja utelias nuori koira, jolle kodin äänet ja tavat näyttävät olevan ennestään tuttuja.

Olly osaa hienosti kävellä hihnassa, eikä vedä vaan uteliaasti katselee ympärilleen, toisia koiria se menisi mielellään tervehtimään. Ensimmäisinä päivinä tuntui, että Olly ei ollut vielä sisäsiisti mutta kun ulkoilukertoja lisättiin, niin vahinkoja ei ole enää tullut sisälle.

Peseminen, korvien katsominen ja muu tutkiminen sujuu hyvin, tosin Olly ei malta olla kauaa paikoillaan. Olly on kotiuduttuaan alkanut leikkiä pehmoleluilla itsekseen, tosin hauskaa on sen mielestä myös hakea pyykkikorista sukkia ja retuuttaa niitä, samoin lattialle pudonneita tavaroita on kiva kuljetella.

Hoitoperheessä on vanhempi narttukoira, jonka kanssa Olly tulee hyvin toimeen ja josta Olly tuntuu hakevan tukea vaikkei arka koira olekaan. Olly on n. vuoden ikäiseksi koiraksi ainakin vielä melko rauhallinen mutta siitä saattaa löytyä vauhtia kun aikaa kuluu. Aluksi näytti siltä, että yksinoloa pitää kovastikin harjoitella, koska alkupäivinä Olly raapi heti ovea kun joku poistui toiseen huoneeseen.

Nyt tämä on jäänyt pois ja Olly on ollut n. 1,5 tuntia yksin kotona koirakaverin kanssa ilman ongelmia. Hoitoperheessä on myös vanhempi kissa, jonka perään Olly alussa halusi kovastikin mennä, tosin ystävällisessä hengessä häntä heiluen. Nyt Olly antaa kissan jo olla rauhassa vaikka selvästi kaipaisikin siitä leikkikaveria. Olly on ensimmäisen viikon aikana haukkunut hyvin vähän, ulkona se on muutaman kerran haukkunut nähdessään toisen koiran.

Olly on kaiken kaikkiaan ihana nuori koirapoika, joka on herättänyt ihastusta myös naapurustossa. Olly rakastaa kaikkia ihmisiä, niin aikuisia kuin lapsiakin, tosin aivan pienten lasten kanssa se ei ole ollut tekemisissä.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.