Oso

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Koti on löytynyt!

Oso on nuori koira, joka on kotihoidossa Espanjassa. Tämä uroskoira on leikkisä, iloinen ja sosiaalinen. Kotihoitopaikan koiralaumassa se tulee hyvin toimeen toisten kanssa. Oso on noin 40 cm korkea ja arviolta reilun vuoden ikäinen vesseli.

Kotihoitajan kertomaa: Nallekarhumainen Oso on oikea sydäntenmurskaaja: ulkoisesti persoonallisen näköinen hurmuri ja luonnekin täyttä kultaa. Oso on nuori koira ja olemus onkin hyvin pentumainen. Lelut ovat tärkeitä ja leikit koirakavereiden kanssa riemukkaita ja viihdyttäviä. Oso rakastaa ulkoilua. Meno on vielä hieman ”siksakkimaista” ja vauhdikasta. Elämä on ihanaa ja se näkyy! Pyörät herättävät hieman kummastusta ja niihin täytyy vielä totutella. Energiaa on paljon ja sitä on poltettu pienillä juoksulenkeillä ja koirapuistoilulla.

Oso on vilkas ja hieman vallatonkin. Sukkien ja pikkuesineiden jemmailu on kujeilevan veijarin mielestä tosi hauskaa. Toisaalta Oso osaa myös hyvin rauhoittua ja tottelee, kun on sen aika. Oso harjoittelee vielä sisäsiisteyttä, joka alkaa pian olla kohdillaan. Sisällä Oso ei ole juuri haukkunut mutta pihalla huomioi ohikulkijat möreällä äänellään.

Kotihoitoperhe on jälleen kerran suuren hämmästyksen vallassa. Miten näin luottavaisia, kultaisia, kiitollisia, mutkattomia, rakastavia koiria voi olla olemassakaan!? Ihana Oso
Osoa ei kuitenkaan adoptoida kissojen kanssa samaan kotiin, koska sillä on taipumusta jahdata niitä.