Paloma

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Paloma on iloinen ja hauska narttupodenco, joka elää Podenco Friendsien turvapaikassa kotioloissa koiralaumassa. Paloma on podencoksi erittäin miellyttämisenhaluinen ja siitä voisi saada mainion harrastuskoiran vaikkapa agilityyn. Sitä on pidetty maaseudulla vapaana ja se tulee kutsusta hienosti luokse eikä edes lähde vaeltelemaan omille teilleen.

Paloma on arviolta 2-vuotias ja noin 44 cm korkea luonteikas tyttö. Se hoiti pentunsa hienosti turvapaikassa ja nyt sen pennut ovat lähdössä maailmalle ja Paloma olisi valmis omaan kotiin. Palomalla voisi olla uudessa kodissa leikkisä kaveri odottamassa, koska se on tykkää itsekin vauhdikkaista leikeistä.

Paloma asuu Podenco Friends -nimisessä pienessä turvapaikassa Espanjassa Alicanten läheisyydessä. Espanjan Katukoirat on aloittanut yhteistyön Podenco Friendsien kanssa. Lisää tietoa turvapaikasta löytyy sivustoltamme Tarhat-osiosta sekä Podenco Friendsien Facebook-sivuilta.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.