Pedrito

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Pedrito löytyi Guadalminasta rannalta eikä sillä ollut mikrosirua. Pedrito on podencotyyppinen koira ja se oli Espanjassa kotihoidossa ennen saapumista Suomeen ja soveltuu myös kissakotiin. Se on syntynyt arviolta marraskuussa 2014 ja on noin 46 cm korkea. Pedrito on tuotiin tarhalle 18.11.2016.

Kotihoitajan kertomaa: Pedro (Pedrito) on nyt ollut kotihoidossa (22.8.) viikon verran. Kovasta matkaväsymyksestä toivuttuaan se on osoittautunut oikein herttaiseksi seurakoiraksi, joka tykkää olla ihmisen lähellä rapsutettavana.

Leikkimisestäkin Pedro pitää, sitä tosin hieman vielä ujostuttaa mennä muiden koirien rajuihin leikkeihin mukaan. Lenkkeily on Pedrosta varsin kivaa puuhaa, koska ulkona näkee aina jotain jännää, mitä pitää jäädä ihmettelemään. Pedroa ei ole pidetty vapaana eikä tällä hetkellä ole tietoa, voiko sen antaa juosta vapaana muualla kuin aidatulla alueella. Pedro kulkee remmissä hienosti, ennakoiden taluttajan liikkeitä. Hoitotoimenpiteet ja autossa matkustaminenkin sujuvat mallikkaasti.

Pedro on perusluonteeltaan rauhallisemman puoleinen, kiltti, kuuliainen, alistuva ja miellyttämisenhaluinen. Pedro suhtautuu uusiin asioihin hieman pidättyvästi, mutta muiden perässä se menee reippaasti minne vain. Pedro vaikuttaisi olevan on/off-tyyppiä, rauhallinen kun mitään ei tapahdu ja aktiivinen kun tapahtuu.

Vieraisiin koiriin se suhtautuu kiinnostuneen passiivisesti, mutta oman lauman koirien kanssa syödään, leikitään ja nukutaan yhdessä. Pedro ottaa mallia muista koirista ja tukeutuu niihin. Sille etsitäänkin kotia, jossa olisi tasapainoinen koirakaveri odottamassa.

Päivitys 22.10.2017: Pedro on saanut kotihoidossa tervettä itseluottamusta ja se onkin päässyt turhasta ujoudesta eroon. Reippaan koiralauman seura on tehnyt Pedrolle hyvää. Uudet asiat kohdataan reippaasti, eikä se hae enää niin paljoa tukea muista koirista kuin alussa. Leikkiminen on Pedrosta ihan parasta, nyt kun lelujen käyttötarkoituskin on selvinnyt sille. Toiseksi parasta on nukkuminen, joko ihmisen tai koirakaverin kainalossa. Symppiksestä Pedrosta tykkäävät kaikki, niin ihmiset kuin toiset koiratkin.

Pedroon voi tulla kotihoitopaikkaan tutustumaan sopimuksen mukaan.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.