Pedro

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Pedro löytyi San Pedrosta eikä sillä ollut mikrosirua. Pedro on noin 53 cm korkea ja syntynyt arviolta elokuussa 2011. Se on ystävällinen ja iloinen herrasmies. Pedro joutui viettämään tarhalla neljä vuotta ja se söi itsensä pulleaksi. Nyt se on laitettu kuntokuurille.

Kotihoitajan kertomaa: Pedro tuli Suomeen kotihoitoon 29.5. Ei kyllä uskoisi, että se on viettänyt suurimman osan elämästään tarhalla, koska se sujahti täysin vaivattomasti kotikoiran rooliin. Mitkään kodin ihmeet, koneet, telkkari tai peili eivät ole sen mielenrauhaa mitenkään hetkauttanut.

Pedro on ollut alusta lähtien sisäsiisti, tulee toimeen muiden koirien kanssa, kulkee remmissä mukavasti, rauhoittuu hyvin paikalleen autolla matkustaessa eikä puuhaile kotona luvattomia työpäivän aikana. Pedro on ystävällinen, kuuliainen, rauhallinen ja rapsutuksia hakeva pallero, joka ei yllättäen ole erityisemmin kiinnostunut ruoasta.

Pedro pitää tällä hetkellä ihmisten seurasta enemmän kuin leikkimisestä muiden koirien tai lelujen kanssa. Pedro tykkää oleskella pihalla auringossa ja piehtaroida nurmikolla, mutta sen ehdoton lempipaikka on sohva ja lempipuuhaa nukkuminen. Se nukkuukin tällä hetkellä todella paljon johtuen pitkästä tarhalla oloajasta, mutta varmasti vielä piristyy ja aktivoituu, kunhan on ensin laihtunut vähän ja levännyt tarpeeksi.