Peeves

Suomessa kotihoidossa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Pieni

Peeves on löytynyt Marbellasta eikä sillä ollut löydettäessä mikrosirua. Peeves on mukava pieni uros ja se tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Se tykkää olla hellittävä ja nauttii ihmisen huomiosta. Peeves on syntynyt arviolta huhtikuussa 2015. Se on korkeudeltaan n.33 cm ja painaa n.8 kg.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Peeves on kotihoidossa Helsingissä ja siihen voi tulla sovitusti tutustumaan.

Kotihoitajan kertomaa:

Peeves pieni reipas prinssi, on kotioloissa ihmisen lähellä pyytäen rakkautta ja sitä antaen. Tahtoessaan jotain, Peeves hymyilee kauniisti. Peeves leikkii paljon kotihoitopaikan saman ikäisen nartun kanssa, mutta kotihoidon vanhempaa urosta kunnioittaa, jättäen hänet rauhaan.

Peeves jää hienosti yksin ja lauman kanssa kotiin, kotihoitajan lähtiessä ulos ja tervehtii iloisesti kotihoitajan palatessa. Ulkona poika liikkuu hienosti sekä yksin että laumassa.

Peeves on ollut alusta pitäen sisäsiisti ja antaa tehdä hoitotoimenpiteet hienosti. Paras paikka pikku-prinssin mielestä on ihmisen lähellä

Kyselyt: Katri Ryynänen