Pelusa

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Pelusa on 7-vuotias pienikokoinen narttu Triple A tarhalla. Se on 26 cm korkea ja painaa alle 5 kiloa.

Pelusa on yksi  kuudesta pentutehtailijalta pelastetusta koirasta  Pelusa tarvitsee nyt loppuelämän kodin, jossa oppii mitä normaali koiran elämä on ja jossa saa elää rakastettuna perheenjäsenenä.  Luonteeltaan ihmisiä kohtaan Pelusa on ystävällinen, mutta jonkin verran arka. Pelusa osaa kulkea  hihnassa ja on ollut sisäsiisti.  Pelusaa ei adoptoida pienten lasten perheeseen, koska sen suhtautumisesta lapsiin ei ole tietoa.

Pelusa on samassa kotihoitopaikassa Friidan kanssa ja niille etsitään ensisijaisesti yhteistä kotia, koska ne ovat kiintyneitä toisiinsa ja tekevät kaiken yhdessä.

Pelusa ja Friida – kotihoidon kuulumisia

Pienet kotihoitolaiset Pelusa ja Frida ovat aivan ihania pieniä tyttöjä. Pelusa on reipaampi ja rohkeampi, ja Friida ujompi ja alistuva.Friida tukeutuu kovasti Pelusaan, mutta reipastuu kyllä kokoajan. Pihalla heti häntää heiluttaen iloisesti tervehtivät kotihoitopaikan koiria ja ovat tulleet hyvin niiden kanssa toimeen.

Kaikki hoitotoimenpiteet ovat onnistuneet hienosti ja kumpikin koira on ollut kotihoitopaikassaan sisäsiistejä. Hihnassa kulkeminenkin sujuu hienosti ja ovat innokkaina lähdössä lenkkeilemään. Pikkuiset tytöt pitävät kovasti ihmisistä ja haluaisivatkin istuskella kainalossa rapsuteltavana. Tytöt leikkivät yhdessä, nukkuvat yhdessä ja ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa, siksi etsimmekin tytöille ensisijaisesti yhteistä kotia.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse