Penelope

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Penelope on löytynyt Marbellan kaduilta eikä sillä ollut mikrosirua, jonka avulla omistajaa olisi voitu yrittää tavoitella. Penelope on ystävällinen mutta alkuun ujo tyttö. Se on syntynyt arviolta heinäkuussa 2013 ja se on noin 40-45 cm korkea. Penelope tulee muiden koirien kanssa tarhalla hyvin toimeen.

Kotihoitajan kertomaa: Penelope on osoittautunut äärimmäisen helpoksi, vaatimattomaksi ja hellyydenkipeäksi tyttöseksi. Ollut heti alusta pitäen sisäsiisti. Ei noteeraa kissaa ja ehkä jopa vähän arasteleekin sitä. Lähtee reippaasti kävelylenkeille ja kävelee hihnassa kuin unelma – ei ole kiinnostunut vastaantulevista koirista eikä ihmisistä eikä remmirähjää kenellekään.

Eniten hämmästyttänyt Penelopen hiljaisuus; kertaakaan ei ole vielä kuulunut haukkuääniä. Ei lähde edes mukaan, kun muut koirat haukkuvat pihan ohi kulkeville koirille tai ovesta sisään tuleville ihmisille. Ei ole arka, mutta varovainen, tarkkaillen mitä muut koirat tekevät, välttäen tekemästä mitään kiellettyä; ei todellakaan mikään itsepäinen rämäpää siis. Helppo koulutettava, jo nyt osaa mennä namipalan edessä istumaan ja odottaa ruokaa keittiön ulkopuolella. Rakastaa olla kainalossa rapsuteltavana. Muutaman kerran melkein jo alkanut leikkiä narttukoiramme kanssa, mutta siihen vaadittaneen vielä muutamia päiviä lisää, että rohkaistuu kunnolla ja saamme selville, minkälaisista leikeistä pitää.