Petra

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Petra on pieni n.5-vuotias narttu Los Barrioksen tarhalta. Se on n.28cm korkea ja painaa n.7 kiloa. Petra on mukava, sosiaalinen ja avoin koira, joka tulee tarhalla toimeen toisten koirien kanssa ja tykkää ihmisen huomiosta.

Kotihoitajan kertomaa: Petraa on helppo esitellä muille ihmisille ja koirille, koska ottaa kaikki iloisen ennakkoluulottomasti vastaan. Osaa kävellä todella nätisti hihnassa ja hoitotoimenpiteet pesusta kynsienleikkuuseen sujuvat ongelmitta.

Vaikka Petra tulee toimeen koiran kuin koiran kanssa, se ei ole näistä ollut sen kummemmin kuitenkaan kiinnostunut; ihmisen seura on sitäkin tärkeämpi. Pallo- ja keppileikit ovat sille mieluisia.

Petra on vaivaton, iloinen hännänheiluttaja, joka myötäilee isäntäväen askareita; kun puuhaillaan, seurailee mukana, kun oleillaan, tulee kylkeen lepäilemään. Petra vaikuttaa olevan jo sisäsiisti.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.