Pitusa

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Pitusa on arviolta 6-vuotias pieni narttu Los Barrioksen tarhalta. Pitusa on luonteeltaan avoin ja reipas. Tervehtii ihmiset reippaasti häntää heiluttaen ja pusutellen. Pitusa on korkeudeltaan vain 28 cm ja painaa 4,2 kiloa.

Kotihoitajan kertomaa:

Pitusa on ollut kotihoidossa nyt viikon 30.08.2017. Se on asettunut hyvin taloksi ja siitä huomaa että kotikoiran elämä on sille tuttua eikä se vierasta mitään.

Kotihoitopaikassa on neljä muuta koiraa, joiden kanssa Pitusa on tullut toimeen hyvin. Kotihoitopaikassa uroskoirien kanssa Pitusa leikkii mielellään eikä sitä haittaa vaikka on painoeroakin on toiseen urokseen nelinkertaisesti. Pitusa on jäänyt nätisti toisten koirien kanssa ilman ihmistä kotiin, Takaisin tullessa vastassa on ollut iloinen häntiä heiluttava joukko.

Pitusa on ihmiselle ystävällinen, tykkää olla rapsuteltavana ja istua sylissä. Se on myös reipas ulkoilija, lähtee mielllään lenkille ja kulkee nätisti remmissä pidempiäkin matkoja.

Pitusa tuntuu kaikin puolin helpolta koiralta, joka hurmaa reippaudellaan ja avoimuudellaan kaikki tapaamansa ihmiset.

 

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.