Plumo

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Plumo on pieni uros Triple A:n tarhalta. Se löydettiin valtatieltä ja sillä ei ollut mikrosirua. Se on ystävällinen nuori koira, joka on arviolta n. 1-vuotias. Plumo tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja pitää ihmisistä, Plumo on n.38 cm korkea ja syntynyt arviolta huhtikuussa 2016.

Plumon kotihoitokuulumisia:

Plumo on ollut kotihoidossa nyt 26.5.2017 melkein viikon. Plumo on kerrassaan valloittava nuori koirapoika. Leikkisä Plumo nauttii pitkistä lenkeistä, frisbee- ja palloleikeistä, sylittelyhetkistä, sekä rapsutuksista. Plumo on erittäin ihmisystävällinen ja ottaa lempeästi häntää heiluttaen vastaan kaikki rapsutukset. Poika on päässyt kotihoidossa tutustumaan myös kouluikäisiin lapsiin, joiden kanssa on tullut toimeen mainiosti.

Plumo on jäänyt hienosti yksin kotiin. Mitään tuhoja ei ole tehnyt ja yleensä kun tulen takaisin kotiin, poika odottaa sängyllä häntä heiluen. Plumolle on selvästi opetettu sisäsiisteyttä, mutta ihan täysin sisäsiisti poika ei vielä ole. Opittuani kuitenkin muutamassa päivässä sopivan lenkkirytmin vahingot ovat vähentyneet lähes olemattomiin. Plumo kulkee hienosti mukana julkisissa liikennevälineissä ja on muutenkin melko kylmähermoinen ja varmaan tottunut isoihin ääniin (paitsi imuriin, se tyhmä laite meinasi aiheuttaa paniikin..)

Plumo käyttäytyy innostuessaan vielä melko pentumaisesti ja saattaa koluta leikin tuoksennassa, sekä huomiota tai ruokaa kerjätessään mielellään leikittäjänsä käsiä. Plumolla on hyvä pohja jatkaa hihnassa kävelemisen opettelua. Muuten poika kävelee hihanssa nätisti ja ottaa pyydettäessä kontaktia. Muiden koirien kohtaamista remmissä harjoitellaan vielä.

Tästä tyypistä saa kyllä ihan mahtavan kaverin koiraharrastuksiin, pitkille lenkeille ja leikkeihin. Yhtälailla Plumo tykkää kuitenkin ottaa rennosti syliin käpertyen ja rapsutuksista nauttien. Ihan mahtava koira, johon ei voi olla rakastumatta!

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.