Potro

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Potro on 8-vuotias uros Los Barrioksen tarhalta. Korkeutta herralla on noin 58cm ja painoa 32kg. Potro on lentänyt Suomeen jo vuonna 2014 ja ollut sen jälkeen omassa kodissaan. Potron omistaja on sairastunut vakavasti, jonka vuoksi Potrolle joudutaan etsimään uusi koti.

Potro on herkkä, todella nöyrä koira ja se vaatii ihmisekseen lempeän johdonmukaisen henkilön. Potro tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja sille sopisikin hyvin toinen rauhallinen ja nöyrä koira kaveriksi. Potro jää herkästi koirakavereiden jalkoihin, joten se ei sovi terävän tai liian energisen koiran kaveriksi. Potro tykkää jolkotella koirapuistossa ja mielellään sielläkin touhuilee ihmisen kanssa. Mikään lenkkimaratoonari Potro ei ole, hihnassa se ei reagoi muihin koiriin eikä välitä autoista, pyöristä tai ihmisistä. Potro syö nätisti ruuat muiden kanssa samassa tilassa. Kun Potro kotiutuu ja reipastuu, se on täyden kympin koira. Kiltti, kuuliainen ja iloinen poika.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.