Praline

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Praline löytyi läheltä Los Molinerosta eikä sillä ollut mikrosirua. Praline on todella kaunis nuori tyttö, joka on luonteeltaan kiltti mutta ujohko. Se ei tee tarhalla itsestään numeroa ja jää takariviin innokkaimpien koirien rynniessä luokse. Praline kuitenkin tulee ihmisen luokse, kunhan tutustumistilanne rauhoittuu.

Praline on syntynyt arviolta tammikuussa 2016 ja se on noin 40 cm korkea podencotyyppinen koira. Praline tuotiin tarhalle 30.4.2017. Praline on kotihoidossa Espoossa.

Kotihoitajan kertomaa: Praline (Liinuksi kutsutaan) on nyt ollut 2 viikkoa (24.9.) kotihoidossa. Alusta asti täysin sisäsiisti tyttö on hurmannut hoitipaikan koirat ja ihmisetkin.

Sisällä Liinu tykkää leikkiä leluilla ja sukilla. Se osaa hienosti myös rauhoittua ja lepäilee sekä yksin että kaverin kainalossa. Liinu ei ollenkaan vaikuta dominoivalta vaan mukautuu tilanteisiin kun tilanteisiin. Se on vielä pikkaisen ujo uusien ihmisten kanssa mutta uskaltautuu muiden koirien seurassa rapsuteltavaksi. Kiintyminen ihmiseen on kuitenkin nopeaa.

Hoitotoimenpiteet Liinu antaa tehdä kauniisti eikä vaikuta stressaavan niitä. Ruoka maistuu hyvin ja on nopea oppimaan asioita. Arkisin se on ollut koiralaumassa 8 tuntia yksin ja hienosti on mennyt. Liinu tykkää todella paljon koirista ja tulevassa kodissa olisi hyvä olla koirakaveri.

Liinu ulkoilee mielellään ja paljon. Reippaasti liikutaan eteenpäin ja harjoitellaan hihnassa kävelyä (pientä poukkoilua vielä kun on kovin innoissaan). Liinu rakastaa myös ihan juoksulenkkejä. Pikkulinnut, oravat ja jänikset herättävät siinä pienen mätsästäjän.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.