Prince

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Prince on n.4-vuotias uros Benalmadenan tarhalta. Prince painaa n.13 kiloa ja on n.45 cm korkea. Se tykkää kävelyistä ja kulkee hyvin remmissä. Prince on mukava ja helponoloinen koira.

Kotihoitajan kertomaa: Prince tuli Suomeen ja kotihoitoon Helsinkiin 24.5. Jo automatkalla lentokentältä kotiin Prince osoittautui hyväksi autossa matkustajaksi, se istui tyytyväisenä ja katseli maisemia. Prince on ollut sisäsiisti alusta asti, se ei myöskään merkkaile. Valjaissa Prince kulkee hyvin, menee eteenpäin innokkaasti ja reippaasti mutta ei kisko eikä vedä. Prince ei myöskään vaikuta kovin riistaviettiseltä, hoitopaikan rauhalliseen kissaan se suhtautuu ystävällisesti ja ulkona nähdyt siilit, rusakot ja sorsat se kyllä huomaa ja menisi niitä kohti mutta vaikuttaa olevan enemmänkin utelias.

Hoitopaikan vanhemman nartun kanssa Prince tulee hyvin toimeen mutta jotkut lenkillä vastaantulevat urokset saavat Princen rähisemään, tämä ei kuitenkaan koske kaikkia uroksia. Prince on kotihoidossa omakotitalossa, jossa se pääsee katselemaan ikkunasta ulos ja joskus se haukahtaa ohikulkevalle koiralle, samoin se reagoi haukkumisella ovikellon soimiseen, muuten se ei kotona hauku. Prince antaa hyvin käsitellä itseään, pesu, harjaaminen ja korvien katsominen onnistuu ilman ongelmia. Yksinolo koirakaverin kanssa sujuu hyvin eikä Prince ole ihmisten poissa ollessa koskenut mihinkään luvattomaan.

Prince rakastaa pallon perässä juoksemista, puruluiden kaluamista, omilla leluilla leikkimistä ja kaikkiin perheen touhuihin osallistumista ja se on aina valmis lähtemään lenkille. Poikkeuksena tästä on kuitenkin sadeilma, josta se ei oikein pidä.

Prince rakastaa ihmisiä ja tulee hienosti toimeen. Princen kotihoitopaikassa on sekä alakouluikäinen että yläkouluikäinen lapsi. Princellä on selvästi joskus ollut koti, niin tottuneesti se suhtautuu autoiluun, kodin eri ääniin ja valjaissa kulkemiseen, ainoastaan äkkinäiset kovemmat äänet saavat sen hypähtämään.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.