Rexi

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni
  1. Rexi on 8-vuotias vilkas ja suuri koira pienen pienessä 2-kiloisessa kropassa. Rexi rakastaa omistajaansa koko pienellä sydämellään ja on vahtikoira tarpeen vaatiessa. Rexi ei haluaisi jakaa omaa ihmistään muiden koirien kanssa. Rexi tulee kyllä toimeen koirien kanssa, mutta joitain uroksia komentelee. Narttujen kanssa ei ongelmia ja pienistä tyttö koirista tykkää kovasti, toisaalta uskon, että viihtyisi ihan hyvin ainoana koirana, koska Rexille on ihminen se tärkein.

Rexi rakastaa omistajaa ja viihtyy sylissä lötköttelemässä, se on reipas lenkkeilijä, kiipeilee kun pieni marakatti tuolien ja sohvien selkänojilla. Vieraiden tullessa se ovella ilmoittamassa tulijoista.  Rexi nukkuu peiton alla jalkataipeessa. Rexi tottelee kun kielletään. Rexi kulkee hienosti hihnassa ja ilman hihnaa.

Rexi on suunnattoman hauska ja persoonallinen pakkaus kaikkine piirteineen se haluaa olla kanssasi kaikessa mukana touhuamassa. Rexillä ei ole yhtään hammasta, mutta se syö normaalia ruokaa esim. kanaa ja riisiä tai nappuloita liotettuna. Rexi ei ole iästään huolimatta vanha koira vaan hyvin vilkas ja energinen. Rexi ei kestä enään että se hylätään, joten se lähtee vaan 110-prosenttisen varmaan loppuelämän kotiinsa ihmiselle, jolla on sille aikaa, koska se ei ole onnellinen yksin.

Rexi on kotihoidossa Sipoossa ja siihen voi tulla sovitusti tutustumaan. Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt: Lea Pulkkinen