Ricky

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Pieni

Ricky on nuori, pinserityyppinen poika, joka on luonteeltaan avoin, leikkisä ja ystävällinen. Ricky on kooltaan noin 35 cm ja se on syntynyt arviolta marraskuussa 2015. Ricky tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen.

Kotihoitajan kertomaa: Ricky on ystävällinen, iloinen ja leikkisä nuori poika. Se on myös luottavainen ja avoin sekä sujahtanut toisen koiran kaveriksi mallikkaasti jo ensi tapaamisesta lähtien.

Hihnassa Ricky kävelee reippaasti mutta vielä pentumaisesti singahtaen välillä puolelta toiselle kiinnostavien asioiden perään. Liikennettä ei pelkää vaan suhtautuu lähinnä uteliaana kaikkeen uuteen. Hoitotoimenpiteet kuten pesu ja kynsienleikkuu sujuu hyvin.

Ricky on pääosin sisäsiisti mutta muutama vahinko on sattunut lähinnä yksin jäädessä. Yksin jäämistä harjoitellaan parhaillaan. Yksin jäädessään alkuun uikutti ja haukkui mutta tämä vähentynyt huomattavasti nyt harjoituksen myötä. Tarvitsee tässä kuitenkin vielä harjoitusta ja muutenkin nuoren pennun tavoin rajoja.

Ricky viihtyy sylissä rapsuteltavana ja ruoka maistuu hyvin. Se sopisi hyvin myös toisen koiran kaveriksi. Ricky on kotihoidossa Helsingissä ja sitä voi tulla katsomaan sovitusti.

Kyselyt Lea Pulkkinen