Ronja

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Ronja löydettiin noin vuoden ikäisenä ja sen löytänyt nainen on pitänyt koiraa luonaan noin 1,5 vuotta mutta nyt Ronja tarvitsee uuden kodin. Ronja on herttainen tyttö, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien ja ihmisten kanssa. Ronja on syntynyt arviolta lokakuussa 2013 ja on noin 35 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa: Ronja on suloinen ja erittäin kiltti ja tottelevainen koira. Se on täysin sisäsiisti ja osaa myös pyytää ulospääsyä tarpeen tullen.

Ulkona Ronja nauttii pitkistä lenkeistä ja erityisesti koirapuistossa juoksentelusta mutta ei välttämättä vaadi ihan hirvittävän aktiivista ulkoilua. Remmissä kulkee nätisti kun on yksin, mutta joukossa tyhmyys tiivistyy ja muiden haukkuessa Ronja yhtyy kuoroon mukaan.

Ronjalla ei näyttäisi olevan juuri minkäänlaista riistaviettiä, ei osoita lainkaan kiinnostusta ainakaan lintuja eikä jäniksiä kohtaan. Kotioloissa Ronja viihtyy parhaiten vieressä rapsuteltavana ja paijattavana. Se menee kyllä toisten koiriemme leikkeihinkin mukaan mutta on selkeästi enemmän ihmisten kuin koirien kaveri. Vaikka Ronja on siis erittäin seurallinen, niin jää kyllä myös yksin kotiin eikä hauku perään.

Ronja on kotihoidossa Helsingissä ja siihen vpoi tulla tutustumaan sovitusti. TÄÄLTÄ löytyy video Ronjasta kaivurihommissa.