Rosco

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Rosco tuotiin Los Barrioksen tarhalle lokakuussa 2017 ja se on noin vuoden ikäinen poika. Rosco löytyi kadulta hylättynä. Rosco on erittäin ystävällinen poika ja se tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen.

Se on kuitenkin nyt ahtaissa tarhaoloissa selvästi muuttunut masentuneeksi sekä kovin hiljaiseksi. Roscon olisi tärkeää päästä nopeasti pois tarhalta omaan kotiin, jossa myös sitouduttaisiin sen opettamiseen kotikoiraksi. Rosco on noin 50 cm korkea poika.

Kotihoitajan kertomaa: Rosco on hienosti sujahtanut kotihoitopaikan koiralaumaan ja se onkin muille koirille erittäin ystävällinen. Rosco tulee hyvin toimeen sekä narttujen että urosten kanssa. Se on kotihoidossa kerrostalossa eikä reagoi rapun ääniin. Rosco on myös jo sisäsiisti.

Hihnassa se kävelee nätisti eikä säiky ulkona liikennettä. Se on tasapainoinen koira, jolla ei ole pelkotiloja. Se suhtautuu avoimesti uusiin ihmisiin ja tulee heti luokse tekemään tuttavuutta. Rosco on energinen nuori koira mutta ei mitenkään ylivilli.

Se on miellyttämishaluinen ja voisi sopia vaikka harrastuskoiraksi. Se on muutenkin luonteeltaan lempeä ja sydämellinen pehmopoika, joka pitää ihmisen läheisyydestä. Rosco olisi mainio perhekoira. On kuitenkin muistettava, että Rosco on vielä keskenkasvuinen ja pentumainenkin, joten se saattaa yrittää maistella tavaroita kotona. Sen kasvattamista kotikoiraksi on jatkettava kärsivällisesti.

Roscolle etsitään kotia, jossa sillä olisi koiraseuraa, koska se ei todennäköisesti koskaan ole elänyt yksikseen ja se nauttii muiden koirien seurasta todella paljon. Näin ollen ei todennäköisesti olisi koiran edun mukaista sijoittaa sitä ainoaksi koiraksi.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.