Ruth

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Ruth löytyi Marbellasta ja se oli elänyt kadulla pitkään. Suomeen adoptoitu Adrian on Ruthin pentu, joka napattiin myös kadulta kiinni. Ruth on noin 58 cm korkea ja se on syntynyt arviolta heinäkuussa 2013. Se tuotiin Triplen tarhalle heinäkuussa 2016.

Kotihoitajan kertomaa: Ruth nauttii ulkoilusta metsässä ja lenkkipolulla täysin siemauksin eikä ihmisten ilmoilla liikkuminenkaan ole tuottanut sen suurempia ongelmia. Ruth kävelee hihnassa nätisti ja oppi kotihoitopaikassa sisäsiistiksi alle viikossa.

Ruth tulee kotihoitopaikassa hienosti toimeen muiden koirien kanssa eikä tee itsestään suurta numeroa. Leluista Ruth pitää kovasti eikä neitiä harmita jakaa niitä muiden kanssa. Ruokailu sujuu hyvin samaan aikaan muun poppoon kanssa.

Ruth ujostelee ulkona uusia ihmisiä, mutta kotosalla menee jo reippaasti tervehtimään muiden mukana. Ulkosalla menee kuitenkin mielellään tutustumaan uusiin ihmisiin oman ajan kanssa. Yöt köllötellään hoitoäipän jalkopäässä samassa kasassa muiden kanssa.

Kotihoitopaikassa yksinolo on sujunut hyvin alusta saakka, silloin tällöin pitää varmuuden vuoksi hakea hoitoäipän yöpaita viereen niin on turvallisempi olla. Ruth on tasapainoinen, aika itsenäinen ja nöyrä tyttö, joka on kotiutunut odotettua paljon nopeammin ja paremmin!