Sabrina

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Sabrina on kaunis podencotyttö, joka on joutunut viettämään Los Barrioksen tarhalla jo yli kaksi vuotta. Sabrina tulee muiden koirien kanssa tarhalla moitteetta toimeen. Ihmisiä Sabrina jännittää, joten tulevalla kodilla tulisi olla kokemusta aran koiran kanssa toimimisesta. Kotioloissa Sabrina varmasti reipastuu ja saa podencomaista pilkettä jälleen silmäkulmaan. Sabrina on arviolta 4-vuotias reilut 40 cm korkea tyttö.

Kotihoitajan kertomaa: Sabrina on ollut vasta vajaan viikon (30.5.) kotihoidossa mitä on tosi vaikea uskoa koska on tyttö sujahtanut kotihoitopaikan laumaan todella hienosti ja on alusta asti ollut erittäin helppo koira.

Sabrina on sisäsiisti. Antaa myös tehdä kaikki hoitotoimenpiteet eikä hötkyile missään tilanteessa. Hiukan arastelee uusia ihmisiä mutta tulee jo hetken päästä uteliaana tekemään tuttavuutta. Sabrina kulkee remmissä todella nätisti ja eikä juurikaan kiinnitä huomiota vastaantuleviin koiriin. Oravat ja linnut kiinnostavat jonkin verran ja saavat Sabrinan hyppelehtimään iloisesti, mutta kutsusta palaa luokse.

Ruoka maistuu hyvin, mutta odottelee ruokaakiin rauhassa omalla paikallaan ja syö vasta luvan saatuaan. Kotihoitoperheessä on kouluikäisiä lapsia joista Sabrina tykkää kovasti. Sabrina ottaa kaikki tilanteet rauhallisesti eikä näytä pelkäävän mitään erityisesti tätä pientä arkuutta uusia ihmisiä kohtaan lukuunottamatta.

Sabrinasta löydät paljon kuvia TÄÄLTÄ.