Sandy

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Sandy on pentutehtailijalta pelastettu n.6-vuotias pieni narttu. Sandy oli kotihoidossa Espanjassa. Tutustumistilanteessa Sandy tulee luokse kunhan kotihoitopaikan innokkaimmat koirat ovat rauhoittuneet. Sandy on jonkin verran arka ja sen käyttäytymisestä lasten kanssa ei ole tietoa, joten sitä ei adoptoida pienten lasten perheeseen.

Kotihoitajan kertomaa:

Sandy on nyt ollut kotihoidossa vasta muutaman päivän, mutta on jo selvinnyt, että se on paljon odotettua reippaampi koira.
Sandy leikkii paljon leluilla itsekseen, muihin koiriin se ei erikoisemmin ota kontaktia, joten se saattaisi mennä myös ainoana koirana. Tietysti toivomme, että sillä olisi reipas suunnilleen oman kokoisensa koira kaverina. Sandy osaa kulkea hihnassa ja lenkkeileekin mielellään pidempiäkin lenkkejä rauhallisella alueella. Vastaan tulevat ihmiset hiukan jännittävät ja hevonen näytti aika suurelta, mutta muuten lenkkeily on sujunut hienosti. Tuttujen ihmisten syliin tulee ihan itse ja rakastaa rapsutuksia, mutta vieraihin tahtoo ensin tutustua.
Sandy syö hyvin ja kaikkea vaikka sillä on vain noin 5 hammasta. Antaa leikata kynnet nätisti  ja kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat hyvin. Sisäsiisteys ei ole viellä täysin opittu ja pissoja tulee joskus sisälle, mutta myös ulos. Hurmaava iloinen  ja ystävällinen pikku tyttö, josta tulee joka päivä uusia  ihania piirteitä esille.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.