Sara

Pienet koirat - Young - Narttu
Adoptoitavissa Pieni

Saran perhe hylkäsi sen tarhalle ja sieltä se pääsi onneksi nopeasti erään eläinystävän kotiin etsimään itselleen uutta kotia. Sara on pienikokoinen ja 1,5-vuotias tyttö, joka tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Sara on kotihoidossa useamman muun koiran laumassa.

Sara on luonteeltaan kiltti ja melko huomiohakuinen tapaus. Sara olisi mielellään vaikka koko ajan ihmisen kainalossa ottamassa huomiota vastaan. Uuden perheen on otettava tämä huomioon, jotta Saralla ei myöhemmin puhkeaisi eroahdistusta. Nyt se on jäänyt nätisti muiden koirien kanssa kotiin ilman ihmisseuraa. Sara on herttainen tyttö, joka saattaa aluksi vaikuttaa hieman ujoltakin mutta mitään pelkotiloja sillä ei ole huomattu olevan.

Saralla oli virtsakivi, joka on leikattu Espanjassa. Kyseessä oli yleinen struviittikivi. Saran täytyy syödä virtsakiviruokaa, jotta virtsan ph-arvo pysyisi oikeanlaisena.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt Lea Pulkkinen