Sarny

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Koti on löytänyt!

Sarny on pieni poika, joka on joutunut viettämään tarhalla yli kaksi vuotta elämästään. Nyt Sarny on siirtynyt tarhalta yhdistyksen espanjalaiseen kotihoitolaan odottamaan omaa kotia. Sarny on hiukan ujo mutta utelias ja ihmisille erittäin ystävällinen noin 3-4-vuotias poika. Muiden koirien kanssa se tulee mainiosti toimeen. Sarny on noin 38 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa:
Sarny saapui Suomeen kotihoitoon 25.7. Sarny on vielä toistaiseksi melkoisen ujo kaveri, joka tarvitsee aikaa tottuakseen ihmiseen. Se on kuitenkin utelias ja ajan kanssa saa varmasti lisää itseluottamusta ja myös luottoa ihmisiin.

Automatka lentokentältä kotihoitopaikkaan meni hienosti, samoin kun muuhun laumaan tutustuminen. Sarny on yhtä kertaa lukuunottamatta ollut sisäsiisti tapaus. Hihnassa se kulkee nätisti, vaikkakin nenä vie helposti sivuun reitiltä mutta hienosti palaa jatkamaan matkaa. Vastaantuleville koirille Sarny on meinannut kommentoida, mutta luopuu ajatuksesta vain pienen kiellon jälkeen.

Kotonamme olevat jyrsijät ovat erittäin kiinnostavia ja niitä tarkkaileekin paljon. Muutenkin mm. ulkoillessa etsii hajuja ja varmasti ottaisi kiinni jyrsijän, jos kiinni vaan saisi. Eli riistaviettiä tästä pienestä pojasta löytyy podencomaiseen tapaan. Koirapuistossakin Sarny ainakin vielä toistaiseksi keskittyy enemmän haisteluun kuin juoksemiseen.

Tähän mennessä on kotiin jääminen (lauman kanssa) on mennyt hyvin. Ruoka on Sarnylle maistunut oikein hyvin. Sarny on kotihoidossa Vantaalla ja siihen voi tulla tutustumaan sovitusti.