Sasha

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Koti on löytynyt

Sasha on adoptoitu kauttamme viime syksynä mutta se etsii nyt uutta kotia perheessä puhjenneen allergian takia. Sasha on arviolta 1,5-vuotias ja noin 55 cm korkea tyttö, joka on kotihoidossa Espoossa.

Sasha on alunperin löydetty hylättynä kolmen sisaruksena kanssa noin kuukauden ikäisenä. Pentujen onneksi espanjalainen kotihoitaja otti ne luokseen ja huolehti pennuista, jotta ne saisivat mahdollisuuden. Sasha on todennäköisesti sharpeimix, jossa saattaa olla mukana myös ripaus podencoa.

Kotihoitajan kertomaa: Sasha on erittäin hurmaava, kiltti ja nopeasti oppiva koira. Se on vielä pentumaisen innokas koheltaja, joka rakastaa leikkiä muiden koirien ja lelujen kanssa sekä juosta pitkiä lenkkejä. Vastapainoksi Sasha osaa kuitenkin hienosti rauhoittua eikä yksin ollessakaan ole mitään tuhoja tehnyt (koiraseurassa).

Sasha tuntee sanat ei, istu ja tänne! ”Paikka”-käskyä harjoitellaan vielä sekä hihnassa kävelyä, koska Sasha vetää, mutta ohittaa nätisti kaikki vastaantulijat. Sasha on kuuliainen koira, joka vielä oppii vaikka ja mitä, kun sen kanssaan vain jaksaa harjoitella asioita!
Sasha on sisäsiisti ja se antaa nätisti tehdä kaikki hoitotoimenpiteet.

Sasha on ensin varautunut uusiin ihmisiin mutta kun sen annetaan rauhassa haistella, niin kohta se jo tulee luokse raputeltavaksi. Sasha sopii liikunnalliseen perheeseen.