Secretario

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Iso

Secretario on adoptoitu pentuna Triplestä. Omistaja joutui nyt luopumaan siitä. Se on n. 6-vuotias ja korkeudeltaan 66 cm.

Kotihoitajan kertomaa: Secre on nyt ollut kotihoidossa luonamme noin 2 viikkoa ja se on sopeutunut suureen laumaamme hyvin. Secre tulee loistavasti toimeen sekä isojen että pienien koirien kanssa ja kaveriksi sopivat urokset ja nartut.

Toki ison kokonsa vuoksi sopisi paremmin keskikokoisen tai ison koiran kaveriksi, koska ihan pienten kanssa on vaikea leikkiä. Secre painaa nyt 26 kg ja painoa saa tulla vielä noin 10 kiloa lisää. Secre on hyvin viisas poika, jolle oma perhe on kaikki kaikessa.

Secre tottelee omistajaa ja oppii nopeasti asioita. Secre omaa myös vahtivietin ja sopisikin siksi parhaiten maalle asuntoon, jossa olisi aidattua pihaa, jota vahtia (mutta ei pihakoiraksi eikä narunpäähän) ja olisi onnellinen, kun saisi kulkea omistajan mukana päivän puuhissa.

Vieraita ihmisiä kohtaa sekä kaupunkialueella Secre on vielä  epävarma, koska on elänyt pihakoirana maaseudulla eikä ole koskaan ilmeisesti nähnyt mitään muuta kuin oman pihan. Tätä työstämme nyt hoitopaikassa eli totuttamista erilaisiin ihmisiin ja pienen kylän keskustan liikenteeseen ja elämään. Secre osaa matkustaa autossa ja kävelee hienosti hihnassa kiskomatta. Kaiken kaikkiaan ihana, upea koira. josta saa mahtavan uskollisen perheenjäsenen.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.