Selva

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Selva löytyi Ojeniin vievän tien varrelta eikä sillä ollut mikrosirua. Selva on kultainen tyttö, joka pitää ihmisistä kovasti. Muiden koirien kanssa se vielä hiukan ujostelee mutta se on kiltti myös koiria kohtaan. Selva vaikuttaa tasapainoiselta, avoimelta ja hiukan herkältäkin koiralta. Se on tarhalla rauhallinen ja helponoloinen, todella sykähdyttävä ja ihananoloinen koira. Selva on syntynyt arviolta huhtikuussa 2014 ja se on noin 53 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa: Selva kaunotar on kotihoidossa paikassa, jossa on pieni uros- ja narttukoira, joiden kanssa Selva tulee todella hyvin toimeen. Selva osaa hienosti leikkiä kotihoitopaikan pienen nartun kanssa tajuten, että toinen on pieni ja kotihoitopaikan vanhaa urosta Selva kunnioittaa jättämällä sen rauhaan.

Selva rakastaa ulkona olemista ja kulkee remmissä hitaasti tutustuen uusiin hajuihin eikä juurikaan välitä kaupungin äänistä, mutta orava- ja siilipaistit olisi saatava kiinni ja niitä Selva jahtaisi mielellään eli riistaviettiä siltä löytyy ainakin jonkin verran.

Isoja koiria Selva vähän ujostelee, mutta pienet tuttavuudet saavat tytön iloiseksi. Uudet ihmiset jännittää Selvaa jonkun verran, mutta Selva saattaa lenkillä nuuhkaista ohi kulkevan ihmisen kättä.
Kotona Selvan lempipaikka on tietenkin sohva varsinkin silloin, kun kotihoitaja yrittää siinä maata.
Selva antaa hienosti leikata kyntensä ja kaikki muutkin hoitotoimet onnistuvat hyvin, myös suuhun saa katsoa.

Selva oppi nopesti sisäsiistiksi eikä se tee mitään tuhoja sisällä. Selva ei vaikuttaisi olevan haukkuherkkä. Selva etsii kotia, jossa voisi olla tasapainoinen koirakaveri ja ymmärrystä herkän podencon sielunelämästä. Pienten lasten perhekoiraksi Selvasta ei ole.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.