Serge

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Serge on tuotu Triple A:n koiratarhan porttien sisäpuolelle ja jätetty sinne. Serge on kultainen ja kiltti noin 5-vuotias uroskoira, joka tulee hyvin kaikkien kanssa toimeen, vaikka se on oudossa uudessa tilanteessa koiratarhalla.

Sergen kanssa samassa kennellissä on isoja ja pieniä, nuoria ja vanhoja koiria ja se on sopuisasti kaikkien kanssa. Serge on vain noin 27 cm korkea. Sergen leishmaniapikatesti oli positiivinen mutta vasta-ainetesti olikin negatiivinen, joten Sergen tulos jäi epäselväksi.

Testasimme Sergen vielä Suomessa varmuuden vuoksi kolmannen kerran. Kolmas testi on osoittautunut positiiviseksi ja Sergen lääkitys on aloitettu. Serge on virkeä, iloinen ja hyvävointinen.

Kotihoitajan kertomaa: Serge on kotioloissa rauhallinen poika. Välillä innostuu perheen muiden koirien kanssa rallileikkiin. Pallot ja narulelut on myös mieleen. Serge on erittäin läheisyydenkipeä ja hakeutuu usein ihmisen lähelle lepäämään. Se sopisi mainiosti myös perheen ainoaksi koiraksi.

Hihnassa poika kulkee erittäin nätisti muun lauman mukana. Välillä saa ilohepuleita. Tykkää koirapuistoista ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Serge on ihastuttava pieni herra, joka rakastaa kaikkia ja johon sen tapaamat ihmiset rakastuvat.