Silvia

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Silvia on ihastuttava manetorouva, joka on Los Barrioksen tarhalla rauhallinen suuressa koiralaumassa sekä hyvin ystävällinen ihmisille. Silvia ei ole aranoloinen vaan erittäin tasapainoinen ja rauhallinen. Se on noin 38 cm korkea ja iältään 6-7-vuotias.

Kotihoitajan kertomaa: Silvia on ihana ja pippurinen manetorouva. Silvia elää toistaiseksi kahden senioriuroksen kanssa. Silvia itse tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta on myös oman arvonsa tunteva eikä anna muiden komennella. Silvia on kaikessa mukana, mitä talossa tapahtuu mutta osaa myös rauhoittua ja nukkuu suuren osan päivästä.

Hihnakäyttäytyminen on todella leppoisaa ja sujuvaa, Silvia tulee usein joukon perässä ja haaveilee omiaan. Ei räyhää muille koirille tai ohikulkeville ihmisille. Hirmu ihana tapaus, joka viihtyy ihmisen kyljessä ja kaipaa omaa rapsuttajaa. Herkut motivoivat Silviaa kovasti. Silvia matkustaa kiltisti ja rauhallisesti autossa. Silvia ei ole kotihoidossa kerrostalossa mutta on yöpynyt kerrostaloasunnossa eivätkä rapun äänet sitä kiinnostaneet. Silvia sopisi hyvin ainoaksi koiraksi tai uroksen kaveriksi.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.