Suzy

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Suzy on adoptoitu yhdistyksemme kautta vuonna 2013, mutta on nyt kotihoidossa etsimässä uutta kotia. Suzy on 5-vuotias pieni narttu, joka painaa n.3,5 kg.

Kotihoitajan kertomaa: Suzy on ollut kotihoidossa puoli viikkoa, ja tuntuu, että olisi ollut täällä jo pidempään, niin hyvin tuntuu kotiutuneen. Suzy tykkää leikkiä pehmoleluillaan ja nakertaa luuta. Hoitotoimenpiteet sujuu hyvin esim.tänään harjaus ja takun leikkaus onnistui hienosti. Suzy tykkää ulkoilla ja nauttii koirapuistossa  vapaana juoksemisesta. Ohitustilanteita ja remmissä kulkemisessa on vielä harjoiteltavaa. Kerrostalon ääniin reagoi vähän, ja haukkuu kun ovikello soi ja vieras ihminen tulee sisään, mutta rauhoittuu nopeasti. Suzy on tottunut nukkumaan sängyssä, ja ensimmäisen yön sinne vaati useita kertoja päästä, mutta sen jälkeen löytänyt oman paikan taljalta. Suzy sopisi hyvin ainoaksi koiraksi.

Susyn etujalka on ollut poikki ja se on korjattu Espanjassa leikkauksella. Jälkihoito on kuitenkin epäonnistunut niin, että tassu on jäänyt hiukan vinoksi. Tassun vinous ei näytä haittaavan elämää juuri lainkaan ja Susy käyttää jalkaansa. Ortopedi on tutkinut Susyn jalan Suomesssa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.